onsdag 17 maj 2017

Glädje och försiktiga framtidsplaner

Idag kom provsvaren vi har väntat på, äntligen är mina prover bakteriefria! YEAY! Helt galet skönt! Det betyder att behandlingen fungerat och att vi nu kan börja planera framåt istället för att bara överleva en dag i taget.

Konsekvenser av detta är att jag nu även slipper intratekala behandlingen, dvs jag slipper att dom sprutar in antibiotika direkt i hjärnan varje dag. Känns ofantligt skönt att få ha innanmätet av skallen ifred! Framtidsplaneringen innebär att vi kunnat boka operation, vilket blir måndag morgon om inget oväntat inträffar. Här får ni se en bild på hur slangen går in i huvudet, tänk så fantastiskt vad sjukvården kan behandla! Jag är så tacksam att jag får bo i ett land där jag har nära till sjukvård som kan behandla mig med det jag behöver!


Magen fortsätter dock att strula med oförändrad smärta som ingen vet varför, så där fortsätter observation och undersökningar. Kan verkligen inte leva med den nivån av smärtlindring som krävs för buken i nuläget.

Många funderingar och gupp finns kvar framåt men det största idag som vi fokuserar på är att bakterierna är besegrade och vi för första gången på en månad faktiskt kan planera framåt! Min eventuella permission på lördag för att gå på bröllop är fortfarande tveksam, det finns många bitar som måste fungera för att det ska bli möjligt, men fortsätter hoppas och hitta lösningar!

Jag får inte lämna avdelningen alls med tryckmätaren i huvudet utan blir lite begränsad i vad jag kan hitta på men blir så varm i hjärtat av all omsorg och kärlek jag får här inne! Uppmuntrande ord från familj, vänner, kunder och bekanta ihop med besök som fyller mina monotona och ensamma dagar med glädje och innehåll värmer långt in i benmärgen! Så TACK till er alla, nära och långt bort som på ena eller andra sättet visar att ni håller av både mig och min familj!3 kommentarer:

  1. Styrka till dig! Gläds med dig och er i och med provsvaren, hoppas nu att magen också blir bättre snart. /Linda

    SvaraRadera
  2. Har lite trådar att ge dig efter bön på text Ang lasarus men behöver lit mer tid. Går det att sända över messenger tro? Cecilia ce70mo@gmail.com

    SvaraRadera