tisdag 23 maj 2017

Jag lever och är kär

Här kommer ett kort men glatt inlägg. Operationen har gått bra, dom har satt in shunten på vänster sida (alla tidigare har suttit på höger) och helt ärligt så vet jag inte så mycket mer än så i nuläget. Men det viktigaste är att den är på plats och vi fokuserar framåt på läkning och försöker få lite klarhet gällande smärtan i buken, så den oxå kan behandlas.

Förmiddagen blev att få umgås med min trygghet, min man medan vi inväntade operationstiden. Troget satt han och killade min arm och hand för att jag skulle kunna släppa fokus på att jag var rädd för att opereras idag. Han är mitt allt denna fantastiska man som bestämt sig för att han vill ha just mig som sin fru. Galet vad lyckligt lottad jag är.


Efter operationen när jag ringde honom från uppvaks telefonen fick jag veta att han skulle komma in så fort jag fick komma till avdelningen. Mycket riktigt hann jag precis komma ner till mitt rum på avdelningen när han kom genom dörren (Tack till farmor o farfar som sitter hemma hos oss för att vakta barnen medan dom sover). Att fysiskt känna spänningarna släppa för att jag helt enkelt får se honom, det går inte att beskriva. Det bästa kom när han såg att jag behövde närheten och då kröp ner bredvid mig i sjuksängen och lät mig vila mot hans axel och bringa. Att höra hans hjärtslag samtidigt som jag blundade och flöt iväg i total avslappning. Bättre smärtlindring än alla droger i hela världen!


Nu har han kört hem till våra små och jag vet om att jag kommer bli väckt varannan timme för att dom ska se att allt gått bra inne i huvudet under operationen och att kroppen inte hittar på något medan jag sover. Nu ligger jag kvar i sängen och längtar till nästa gång jag får vila på mannens axel. Tills det är möjligt somnar jag för den första delen av natten i vetskap att jag är älskad, välsignad, lyckligt lottad och sanslöst kär.

2 kommentarer:

  1. Fantastiska Håkan ❤
    Hoppas det vänder nu Emma så du får komma hem till familjen ❤

    SvaraRadera
  2. Ni är fantastiska båda två <3

    SvaraRadera