måndag 17 april 2017

Lekland, rörelse & massa vänskap

Ett facebook inlägg för drygt fem år sedan ledde till att jag träffade tre underbara kvinnor som genom livet med sina familjer blivit mitt hjärta kärt. Det började med en barnvagnspromenad tillsammans och sedan bildade vi en egen mammagrupp! Under hela föräldraledigheten träffades vi troget minst en dag i veckan för fika, promenader, samtal, ja allmänt delade livet.

När vardagen i form av arbete, dagis, rutiner och livet började ta sin plats efter föräldraledigheten fick vi hitta på nya former för att ses och för att fortsätta dela livet. Även om det för vissa av oss går tid mellan kontakterna så är det fantastiskt att veta att dessa ljuva människor finns.

Idag var en sådan lyxdag då vi tillsammans fick njuta av gemenskap och häng med familjerna! Det blev på lekland i Malmö så barnen kunde springa av sig medan föräldrarna hängde mellan varven men även själva få springa runt o klättra bland ställningarna! 

Sista timmen hade övriga åkt när vi båda sprang med och lekte med barnen! Timmen blev verkligen full rulle med massor av spring och klättring. Efteråt när vi frågat barnen vad som var bäst idag blev svaret "när vi alla lekte tillsammans!"

Hann med en snabbvisit till farmor o farfar med innan bilen styrde hemåt med två mycket glada med ganska trötta barn! 

Tacksam för en dag med massa skratt och bus! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar