fredag 31 mars 2017

Kunder fredagsfys o galenskap!

Härligt galna dag är snart till ända! Började tidigt med kunder och oj så roligt det är att se kunders framsteg! När dom följt det program vi kommit fram till och resultaten kommer. Att se i deras ansikten att vi går framåt och närmar oss målen är oslagbart! Sen finns det kunder där jag försökt hitta rätt, det har gått bra men flera av övningarna i nya program känns fel och blir inte bra av olika anledningar. Så skönt att jag ändå bara är människa och med rätt attityd kan säga att oj, vi jobbar vidare och jag tar fram nytt program till nästa gång! Självklart finns även kunder däremellan där resultat syns men vissa saker behöver justeras, det är nog den vanligaste kunden och det vanligaste scenariot 💖



Min egna fredagsfys blev mellan ett par kunder på eftermiddagen idag då löpbandet bjöd på tabata intervaller ochsen blev det styrka med stång och sist lite chins med gummiband! Kroppen blev trött i alla fall :) 


Idag bjuder kvällen på en överraskning av chefen, har blivit given ett klockslag att vara redo på. Klädsel går bra med mjukiskläder men det är ett bord som är bokat... hm... vi är nyfikna. Återkommer med rapportering! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar