lördag 14 januari 2017

Förändrade planer

Livet i allmänhet bjuder mig väldigt sällan på det perfekta träningstillfället, istället får jag skapa tillfällen när det går.

Ursprungstanken idag var att jag skulle ut i spåret nu på morgonen men av olika anledningar och önskemål behövdes jag hemma. Då fick morgonpasset bli styrka i vardagsrummet samtidigt som jag umgåtts med barnen. Dom deltog som hejaklack (fantastiska), peppande (med olika, mer eller mindre realistiska) övningsförslag, reps räknare (5 åringen bestämde 11 rep, så vi körde 11*3 per varv eftersom vi var 3 vakna). Sist var dom även dokumenterare med kameran, det var mindre lyckat, så planen att visa er härliga bilder sket sig, men denna suddiga och aningen vingklippta bilden tagen av min 2 åring får ni ;)Passet i sin helhet blev cirkelträning med 5 stationer och 5 varv!
* Djupa knäböj
* Armhävningar
* Planka (1 minut per varv)
* Rygglyft
* Springa med höga knän (1 minut per varv)

Vi planerade hela passet tillsammans innan start och vissa övningar hängde barnen med på andra inte, konditionen bestämde sonen på 5 år att han vill vara med på i eftermiddag när jag kommer hem från jobb o vi kan sikta mot en tur tillsammans i skogen. Han på cykel och jag på mina ben.

Som ni märker är det inte varken omöjligt eller nämnvärt komplext att bli svettig o träna genom kroppen på hemmaplan med småbarn, det handlar främst om att vilja och att sen genomföra! Vad gör du för val idag som bidrar till din egna bättre hälsa?


2 kommentarer: