måndag 23 januari 2017

Resa bort

Att resa bort är förknippat med många nivåer av känslor för mig, ska vi i familjen iväg på semester är det nästan bara förväntan. Lämnas någon hemma är det blandat med saknad redan innan avresa, och reser jag själv är blandningen av känslor definitivt styrda av längden jag ska vara borta.

Nu går min utbildning till pt in i fas 2 och 3, vilket inbegriper en början av dom lärarledda lektionerna. Så sent ikväll åker jag mot Halmstad för en period av studier på plats. Jag har ägnat den senaste månaden åt att plugga rörelselära, anatomi, näringslära och träningslära. Spännande och väldigt intressanta ämnen, så jag ser fram emot att träffa de övriga deltagarna igen och fördjupa mig ytterligare i ämnena med lärare på plats.

Samtidigt är det med bävan jag packar mina grejer, 6 nätter utan familjen, 6 dagar utan att få krama barnen, 6 dagar utan att få pussa min man eller hålla hans hand.

Med bävan och förväntan ser jag fram emot de kommande 5 veckornas resa då jag är borta mer än jag är hemma, men kommer glädjas över möjligheten att lära mig nytt och sikta mot mitt mål och jag kommer värdera de 12 nätter jag faktiskt får hemma med dom som äger mitt hjärta högt.


2 kommentarer:

  1. Ja det är ju inte jätteroligt att vara i från familjen. Jag har tyckte det var jobbigt med en övernattning, men tiden går fort och du kommer vara överöst av plugg. Lycka till ❤❤

    SvaraRadera