söndag 12 februari 2017

Att få resultat!

Hur kommer det sig att folk tror att man har tur eller att saker bara trillar över olika personer. Det är väldigt sällan man bara får framgång, däremot lyckas många när dom kämpar mot ett mål!

Ingemar Stenmark sa:

"Jag vet inget om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag!" 

Det är ingen slump att han var så bra som han var, jag kan garantera att han inte bara vaknade en dag och var övermänskligt duktig på att åka skidor. Han tränade och kämpade för att nå toppen, vilket han gjorde också! Han nådde hela vägen!

Framgång och eller förändring kostar uppoffringar!
Att få kondition - kostar tid, svett och ihärdighet att träna upp den.
Att få muskler - kostar oxå tid, svett och ihärdighet.
Att förlora vikt (oavsett metod) - kostar disciplin, ihärdighet o vilja att förändra.
Att skola om sig - kostar pengar, tid och målmedvetenhet.

Det kostar att gå till gymmet, det kostar att gå upp tidig morgon för att hinna ut i spåret. Oavsett jogg eller promenad, oavsett smärtfritt eller med smärta. Det är nästan alltid för stunden skönare att ligga kvar i sängen!

Det som ger resultat är när man bestämt sig, så gör man en plan! En plan som du tror på! För sen håller man sig till den planen oavsett vad som händer. Då får man resultat! MEN att tro att resultaten kommer på en vecka, eller på en kort tid, är både naivt och dumt, det tar tid! Tro på din plan! Kan du inte göra en plan själv så be om hjälp!

Jag säger inte att det är lätt, det är just det som är poängen. Ju mer det kostar ju större seger när vi går i mål. Ju mer smärta längs med vägen, ju större glädje när vi är framme!

Man får ofta det man jobbar eller kämpar för, nästan aldrig det man bara går runt och drömmer om!

Emma Axklo



1 kommentar: