lördag 25 februari 2017

Christels hudvård och spa

Veckans lördagsgodis är ett skånebaserat företag med ekologiska, effektiva och prisvärda hudvårds produkter, där deras egna produkter är FANTASTISKA! Efter att ha provat får helst inget annat röra mitt ansikte.

Jag älskar Christels inte bara för deras produkter (även om det är en stor del), men dom har även helhetsgreppet om sina kunder. Denna text är kopierad från deras hemsida:

Vi brinner för ansiktets hudhälsa som avspeglar hur du mår inuti. När du kommer hit till oss tar vi hand om dig på alla sätt, hudterapi för din utsida och samtalsterapi för insidan om vad du kan tänka på för att för att du och ditt ansikte ska må ännu bättre! Vi som arbetar här är välutbildade i allt vi har, gör och säljer. Vi går kontinuerligt på vidareutbildning i avancerad hudvård och makeup.

Nu är det sannolikt så att alla ni läsare inte kan komma till Veberöd och prova på detta ljuvliga ställe, men lyllos er, för det finns en webbshop som ni hittar genom att klicka här!  Jag bjuder på en bild på Christel själv som förutom grundare, produktutvecklare, grym person, vänlig, rolig dessutom alltid ser människan hon har framför sig! Underbar, se nu till att prova hennes produkter, när du väl gjort det kommer du inte vilja prova något annat!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar